+31 (0)525 68 18 28

Faciliteiten

Altijd een oplossing voor uw papiervraagstuk

Wij faciliteren binnen en buitenshuis…

We hebben alle middelen in huis om vrachtwagens, trailers en zelfs containers te laden en te lossen. Naast ruime mogelijkheden voor op- en overslag beschikken we over uitgebreide faciliteiten voor het confectioneren en/of converteren. Met een ruim assortiment omrollers, vellensnijders en een zaag kunnen wij een groot aantal bewerkingen uitvoeren van rol naar rol en van rol naar vel, waarbij de grootte van de moederrol nagenoeg onbeperkt is.

Buiten ons bedrijventerrein in Biddinghuizen beschikken wij over onbeperkte opslagmogelijkheden in de meeste West-Europese havens. Samen met onze zusterfirma Papyrolux Converters BV zijn wij bovendien in staat om vrijwel iedere partij te verhandelen. Of het nu gaat om bijbanen, rest- of schade partijen, kleine of grote partijen, Remako Paper & Board BV is in staat er een oplossing voor te vinden.

Deze faciliteiten worden zowel ingezet voor Remako Paper & Board B.V., als in loonopdracht voor derden. Neutraliteit staat hierbij voorop. Wij beschikken ook over een logistieke afdeling en kunnen naast de verwerking, de op- en overslag ook zorgen voor het transport van uw goederen naar vrijwel iedere bestemming.

Neem contact met ons op

Voor al uw vraagstukken rondom papier en karton. Wij zijn u graag van dienst!

Over Remako

Remako Paper & Board BV is gespecialiseerd in het verhandelen van (niet) reguliere partijen papier en karton. Wereldwijd!

Contact

Bezoekadres:
Stoppelploeg 7
8256SV Biddinghuizen
Nederland

Postadres:
Stoppelploeg 7
8256SV Biddinghuizen
Nederland